Benieuwd hoe anderen de hulp van AanZtot hebben ervaren? Lees hier de ervaringen van:

Anne de Ree

Administrateur bij Oogwereld Groep

Ik heb Irma ervaren als een hele fijne en betrokken coach, waarbij ik me direct op mijn gemak voelde. Er waren twijfels over mijn carriere, maar ook op persoonlijk vlak heeft Irma mij erg geholpen. Door middel van de juiste vragen stellen, verschillende tools gebruiken zoals bepaalde spellen spelen en soms ook wat huiswerkopdrachten, heeft ze mij zelf laten inzien waar de knelpunten zaten. Ook heeft ze hiermee naar boven gehaald waar ik de oplossingen kon vinden. Zaken waar ik zelf niet bewust van was, zijn opeens heel logisch! Zodra ik merk dat er dingen niet goed gaan of ik weer even behoefte heb aan wat zelfreflectie, zal ik niet twijfelen om weer een afspraak te maken. Bedankt!

10 december 2019

Gijs van Hooft

Freelance video editor

Irma is een geweldige coach die me vanaf het eerste moment een vertrouwd gevoel heeft gegeven. Ze heeft me geholpen om uit een periode van besluiteloosheid en onwetendheid te komen en me goed geholpen met het vinden van wat ik daadwerkelijk wil op zowel professioneel als persoonlijk gebied. Ook na het coachingstraject blijft ze nog graag op de hoogte van haar klanten.

25 juli 2019

Marjo Erades

Eigenaar van Schoonheidssalon Elegant

Ik ken Irma al een geruime tijd en heb haar altijd een prettig oplossing gericht persoon gevonden. De functie van coach is haar op het lijf geschreven omdat ze het beste uit jezelf weet te halen door het stellen van de juiste vragen. Ze komt snel tot de kern waardoor het geen langdradige gesprekken worden maar duidelijk, overzichtelijk en prettig. Ik kan iedereen aanbevelen om, wanneer nodig, met Irma in gesprek te gaan en samen tot een oplossing te komen. Weet zeker dat dat lukt.

9 januari 2019

Marleen Wardenburg

Relatiemanager bij Codename Future

Ik heb Irma als collega leren kennen op de Entree opleiding. Al snel zaten we op één lijn, Irma houdt van aanpakken, van verbeteren en van goede gesprekken. En dat is fijn! Daarnaast heb ik van Irma geleerd hoe je een goed LOB gesprek kunt voeren, de juiste vragen en goed luisteren, Irma was een fijne LOB buddy. Samen hebben we goed loopbaan onderwijs neergezet op de afdeling. Ook als mens waardeer ik Irma, altijd eerlijk, een goede spiegel, een fijn luisterend oor en een goed advies.

6 november 2018

Olaf Steenbekkers

Chef DKW bij MCD Supermarkten

Irma heeft mij geleerd middels de juiste zelfreflectie om knopen door te hakken op zowel zakelijk als privé gebied. Door middel van een aantal consulten bij AanZtot, is er voor mij als persoon veel duidelijk geworden wat ik met mijn capaciteiten kan en wil. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik nu meer voor mezelf opkom en stappen heb gezet om me de komende jaren verder als persoon te ontwikkelen. Ben je op een punt in je leven aangekomen dat je twijfelt over je carrière? Dan kan Irma Lotens met haar loopbaanbegeleiding misschien wel wat voor jou betekenen!

8 november 2017

Hilde Vorstermans

Docent Installatietechniek bij afdeling Bouw, Infra, Architectuur & Meubelmakerij

Irma heeft me een geslaagd advies gegeven omtrent het starten als zij-instromer binnen het MBO. Mede door haar tips en uitleg mag ik nu starten als docent binnen het MBO. 8 september 2016, ik werkte bij een ander bedrijf tijdens de samenwerking met Irma bij Koning Willem I College Docent Installatietechniek bij afdeling Bouw, Infra, Architectuur & Meubelmakerij. Irma heeft me een geslaagd advies gegeven omtrent het starten als zij-instromer binnen het MBO.

 

Agnes Schoenmaker

Eindredacteur ’t Plein, maandblad voor en door cliënten at ’s Heeren Loo

Irma is een prima coach met een luisterend oor. Ze kan de informatie analytisch benaderen en je inzicht geven in je eigen ik zonder sturend (dwingend)
te zijn. Irma heeft me de nodige ‘eye-openers’ bezorgd. Ze is eerlijk en rechtvaardig zonder kwetsend te zijn. Een professional!

1 september 2016

Marion Van den Hoeven

Stress & Burn-out Preventie Coach & Levens- & Bedrijvenverhalen schrijfster

Dank Irma voor je aandacht, advies en tijd. Femke neemt idd de tijd en ruimte om te besluiten wat ze (echt) wil. Waarschijnlijk geeft ze zich op voor eventing. Hebben we een mooie zomer voor de boeg met mooie keuzes. Dank je wel.

4 juli 2016, Marion werkte direct samen met Irma bij Koning Willem I College

Tamara Ackermans

Uitgeefdirecteur at Codename Future

Irma is echt een hele fijne enthousiaste en ondernemende docente / ervaringsdeskundige die iedereen kan enthousiasmeren voor nieuwe, betekenisvolle initiatieven. Ze bezit genoeg kennis en ervaring en weet ook verschillende experts aan elkaar te koppelen. Een kei in netwerken en in het meedenken in de ontwikkeling van ondersteunend materiaal die haar studenten nodig hebben voor succesvolle loopbaanontwikkeling!

4 april 2016, Tamara werkte bij een ander bedrijf tijdens de samenwerking met Irma bij Koning Willem I College

Benno Diederiks – Dicta

Topposities | Een individuele benadering van teamsucces bij Benno Diederiks | Rini Stoutjesdijk | Hans van Breukelen

Irma laat zich typeren als volhardend, inlevend en een passie voor  mens&coaching. Irma heeft zich ontwikkeld tot een coach die op regiebasis aan de hand van diverse invalshoeken kan werken. Haar enthousiasme en toewijding hebben haar tot een sympathieke en doelgerichte coach gemaakt. Haar oog voor mens, doel en ontwikkeling heeft zij in samenhang weten te combineren.

30 september 2012, Benno gaf les aan Irma bij ICM